Lama dah tak menjenguk mr Nuffnang kerana almaklum bulan puasa ni sibuk dari siang hingga ke malam.  Tambah2 mood untuk berblog tu kurang berbanding bulan2 biasa bukan saja sebab sibuk, tapi sebab earning Nuffnang tak bertambah2 pun, apatah lagi BE tak ingin pun nak melekat.  Tadi, lepas siapkan borang SKT, siapa tak tahu SKT boleh jenguk di sini.  Rasa2nya perlu lagi ke SKT untuk menilai prestasi?  Borang tu dah ketinggalan zaman dan tak praktikal lagi la.  Dengar2 banyak sekolah dah tak guna pun lagi, betul ke?  Tapi sebagai ‘kooliie’ mama akur…
Balik pada tajuk, semua dah perasan atau belum? Nuffnang dah menghias ‘rumah’ dengan dekorasi baru sempena raya.. Kalau mama tak silap la, sebab bila mama klik website Nuffnang, alamak macam singgah rumah baru la pulak. Jom ramai-ramai p singgah rumah baru Nuffnang, mana tahu dapat duit raya.. be ke..
  Mama tengah tunggu mana2 blog yang komen tentang dekorasi baru website Nuffnang ni, sebab mama nak komen bab2 teknikal ni x reti.  Pada mama lebih baik la sebab lebih jelas dan lebih detail info berbanding yang lama, betul tak?
be nuffnang 
malu nak tayang, tapi inilah realitinya pengunjung blog mama.. 
 
 
Ni plak earning Nuff mama sepanjang setahun 8 bulan berblog.. RM122.62
Sorri gambar tak jelas sebab snap guna note sebelah kipas laju....