Apa bezanya antara kedua-dua syarikat gergasi ada kuasa monopoli ni? Kedua-duanya hampir sama sebenarnya, pandai berjanji bulan dan bintang, tapi satu benda pun tak boleh diharap! Dengan langganan unifi vip 10 dan bayaran bulanan rm180++ sepatutnya apa yang kita harapkan?



Rasa-rasanya sebagai pelanggan vip10, patutke pusingan ligat tu sentiasa berputar? Bila mama off unifi guna mobile data umobile, putaran tu terhenti dan line ok je! Maknanya apa ye? Malu lah tm..

syarikat gergasi kalah dengan umobile! Bila suruh upgrade dari vip5 kepada vip10, punyalah mesra suara merayu mama terus upgrade je tapi kalau gini le gayanya,.. baik guna broadband je, nak marah pun x pa coz memang pun ‘berok’…

Ada apa-apa cadangan? Nak terminate unifi atau terus mesra tanpa rela dengan cik abe mr unifi?

posted from Bloggeroid