Anda mahu kelihatan bertenaga sentiasa time puasa? Tentu ada tips tertentu sbb x mahulah nampak pucat je walaupun x makan seharian.Tapi bersolek pula mestilah kena caranya bagi mengormati bulan ramadhan.Nak tau tips solekan time puasa.. Jom baca HM – serlah wajah bertenaga
Teringat zaman kat asrama dulu, time dah dekat nak berbuka kena beratur dulu nak ke dewan makan. Yang duty cedok nasi pulak kena lagi awal p dewan makan,angkut besen nasik dan tuang air… tiba2 ada sorang tu tanya… pakai lipstick ke? gulpp..
mana de mama jwb..abis bibir merah! haaa kantoi… makan asam sblom duty cedok nasik.. kantoi aar x posa…
Korang ada cerita menarik tertarik dabom ke time puasa esp kisah terkantoi ngan budak lelaki? Jom kongsi?