Seronoknya Syawal bertatih datang.. Ramadhan plak merangkak pergi
Walaupun banyak keistimewaan bulan Ramadhan, namun mama rasa semua mengharap kedatangan 1 Syawal menandakan hari kejayaan kita mengharungi 1 bulan Ramadhan paada tahun ini betul tak?
Hari ni mama diziarahi oleh tetamu istimewa, kira advance ziarah raya la…
Nak tau siapa advance tetamu  raya ni? jom klik kat tajuk bawah ni..

Hari ni mama menerima tetamu istimewa .. advance tetamu raya untuk mama.. lebih kurang dalam pukul 7 lebih pagi tadi kot..
alhamdulillah dia sudi datang ke teratak mama ni
yang terbulat2 dan terempat segi tu la advance tetamu raya mama… he he he
terima kasih daun keladi, kalau sudi datanglah lagi kita boleh bersembang2 pulak…
Lepas ni mama mengharapkan dia ni plak bertandang???
x sudi mama rasa.. banyak kali dah mama komen & join segmen tapi dia sonyap je
My Photo
ni pun mama skodeng dari jauh je dia x nampak pun
Hanis Zalikha
Apatah lagi Hanis nak jenguk sebelah mata pun x layan
Denaihati l Hidupkan Untuk Memberi
cari la sendiri link dia….
Ha ha ha ha  … mama acah je, dah excited sangat ada advance tetamu raya ni, mama pun buat la entri harapan macam nie.. rasa2nya nak ke dia orang beraya kat blog mama?