SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER
url tuan segmen
AMARAN : SETIAP BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI 
DIWAJIBKAN MENERJAH SEMUA BLOG YANG JOIN SEGMEN INI JUGA. SO, SEBELUM NAK JOIN, KORANG FIKIRKAN DULU SAMA ADA KORANG BOLEH ATAU TAK TUNAIKAN KEWAJIBAN INI.

Haa sebelum nak join segmen pastikan kita sanggup akur ngan syarat tuan segmen.  Haa syaratnya kat atas tu, jom layan dulu baru buat entri takut tak terlayan syarat tu.  Kemudian buatlah kata2 alu-aluan pada ‘lawan’ kita ala2 nak pergi medan perang tapi bagi tau dulu…

” bakal seteru mama.. kalau rasa2 blog ni tak ok.. kutuklah macam mana pun sebab mama memang sayang yang teramat sayang nak buang mana2 widget yang melimpah ruah kat dalam blog ni coz semuanya hasil penat lelah mama ‘tiru’ bukan copy n paste jee.. hasil mama faham dan ikut tutorial.
. so mama simpan jadi kenang2an… tapi bab entri mama memang nak komen semua sebab laa nie kurang idea.. lagi2 entri lawak x rupa lawak dari android tu.. “

ok.. jom perang???