Dah dua ari tak dapat tengok2 blog..
naper?
Hari selasa, mama aimaniman n family balik smula ke bumi Port Klang setelah hampir 2 bulan kart kampung..
Berat atie nak tinggalkan bp, tapi aper kan dayer, sekolah dah nak buker.. kna la tabahkan hati n rajinkan diri utk memulakan langkah tahun 2011 nie..
Kenapa pilih ari selasa?
mama aimaniman dapat call .. bibik akan sampai ari selasa so ngan excitednya we all balik lee utk menyambut bibik tue.. tapi…
tu ler, nak kata tertipu utk kali ke 1001 kali x baik nak kater sbb levi, calling visa etc sumer dah siap.. tapi…
salah paham lae snang nak kater…
akhirnya bibik pun akan tiba 30hb plak.. arap2 tiba lee .. kalu tak burn lagi ler duit..
ape le nasib..
ni yg buat mama aimaniman bengang..

27hb 1st meeting duit dah berlambak kluo, bibik x sampai2… baby2 nak ltak manerrrrr…
tu yang pagi2 bangun..sblum baby2 bangun.. n ktok lae dinding blog..tkan face book n ternampak lae gambar kart atas tue dalam fb shazani slamber..
sapa plak shazani ni????
dia nie student 5D 2010 mama aimaniman… teringat kisah kat klas depa… teringat mama aimaniman chow dulu sblom depa spm.. kesian dia orang, tp apa kan dayer takdir memisahkan kiter.. issshhh..
so mama aimaniman pun copy n paste laa gambo tu edit sikit2 kat picnik n share kisah kat siini
sbb apa??
sbb x der idea plus marah plus bengang..
jom aaaa tengok gambar dia orang anak dara dan bujang port klang yg menghiasi diari kehidupan mama aimaniman 2010….