url kalau nak join segmen ni
Klik sana klik blog sini semua ada tepek banner saya blogger gila ni.. so mama pun amek pot juga lae.. x mau ketinggalan nak ikut join segmen blogger terkenal yg follower nye ribu-riban.  Nak join x susah.. so apa lagi, jom la join nak?
Mama blogger gila?
Gila tak gila memang gila la jugak…
Kalau anak2 ditinggal kat taska sampai pukul 6.30 petang baru amek
Mama pulak sibuk ber bw sepanjang petang sejak dari balik sekolah.. update blog ke apa ke
update sawang kat rumah, update lauk, update kerja lipat baju semua tolak tepi… yang utama blog?
Kalau tak gila.. tu namanya WAJIB hantar ke depan laptop & galaxy s plus
Biar mama muntah kedarah nak tengok blog mama
Mama GILA berblog aarr….
Jom join segmen ni nak tengok tahap keseriusan gila anda…