alangkah indahnya kalau apa yang tertera seperti gambar ini
BUKAN

YANG TERINDAH HANYA UCAPAN TAHNIAHgambar yang ini…..

hiisshh….

Tak lama lagi result spm plak keluar… rasanya baru semalam budak2 5 K dan 5 D berpisah ngan aku… pejam celik akhirnya result dia orang bakal keluar… Biasanya selepas result STPM diumumkan result SPM plak menyusul…
Hai … ntahlah.. dia oraang ker aku yang menggigil…
Tadi masa nak balik, baru keluar dari pintu sekolah, aku di’hai’ dan di’pewit’ oleh sumone… issh takkan lae mak orang kena urat.. issh tak lawak lae….
Aku jalan lagi ke depan… tiba2 sebuah motosikal melintas di hadapanku lalu penunggangnya membuka helmet dan rupa2nya Razi ‘apek’ yang ‘tegur’ aku… smalam petang hampir nak senja plak aku dari dalam kete… mataku rasa terpanah oleh sinaran sesuatu objek di hadapan.. aku tenung objek tu.. kuamat-amati sehingga dekat… rupa2nya faizal.. rambutnya dah di’kencing tupai’…..


Hie… itu baru 2 orang budak kelas aku 5 K tahun lpas.. yg lain2 tak tau aaa… cuma yg aku tahu izzati time nie tolong jaga anak2 aku kat taska Cik Esah.. tu yg baik.. Zulaikha pun jaga baby kat taska tapi terpaksa amik cuti sbb kakak xcident…
tu lae budak2 aku tahun lpas.. yg bakal amik result mungkin minggu dpan atau next 2 week… tp pokoknya result spm mmg dah nak kuor…
Aku atau dia orang yang TAKUT
Berita cam gambar 1 @ 2…..
tapi cam ner pun.. dia orang lae yang dah mewarnai hidupku sbg insan bergelar… spanjang 2010
thanx sumer sbb tanpa kamu aku bukan guru form 5.. aku takkan trima gaji tiap2 bulan, aku x kan diberi salam dan dipanggil ‘cigu’ walau ke mana aku jalan di daerah ini… tq kamu sumer…