Ari ni ambil berkat kata2 blogger otai, buat n3 pasal mr nuffnang ni mesti trafik tinggi….nak cuba aa.. x caya? haaa mama copy n paste kata2 mr x nieh…

Nak cerita pasal earning mama memang aa x pernah melebihi angka nieh…..RM1.40 bukan ratus bukan ribu tapi RM satu dan sen empat puluh sahaja ye… tuw aaa earning spanjang mama berkenalan ngan mr Nuff nieh.. dah banyak n3 mama baca pasal orang dapat BF aa dapat sf aa ntah apa2 tp mama x pernah pon.. dapat sekali pon .025 sen yg tertinggi ….kesian.. tp mama x pernah putus harap.
. mama akan trus mengenali mr Nuff ni………
apa yg mama taw….setelah baca n3 lain aa
1.  kita kene selalu update survey nuffnang nieh… penyet kat blog manager
pastu tekan aaa ubah/ kemas kini tinjauan

Pengurus Blog

NO. NAMA BLOG URL BLOG BAHASA TARIKH DAFTAR TARIKH KEMASKINI TERAKHIR PILIHAN IKLAN UNIT UNDIAN  
1. aimaniman ezaiza.blogspot.com Malay 2010-09-14 00:42:04 2011-07-25 20:17:20 [Hapus]    [Ubah]
[Kemaskini Tinjauan]

kemudian update aaa survey tuw….
2.  selalu aaa antar tiket.. ala uolls tekan kat tab hubungi kami kat atas page nuff ..
bagi aa mr nuff nieh soalan gila mati susah punya supaya dia taw kewujudan kita mempromotekan dia..
ni pun mama baca drpd n3 bloggers aa sori mama x ingat tp memang banyak aaaa 
last sekali mama nak ucap thanx kat korang kat bawah nie sbb taw kewujudan blog mama

Ahli Nuffnang yang membaca blog anda baru-baru ini

eyriqazz

nurlisa afha

shahamri87

aesh came

hanis_narnia

Cartieca

lighta shadowee

Lela-Lelord

anishaway