sedappp..
Dah masuk dua hari mama tak hupdate blog. Mood nak mengupdate blog ni kurang sangat kerana idea terbatas dan masa pulak terhad. Almaklum, nama je kerja cikgu ni sekerat hari tapi cuba cari dalam kamus mana kalau masuk kerja pukul 7.20 dan balik pukul 5.30 tu sebagai kerja sekerat hari??? Kerja pejabat pun masuk pukul 9 keluar pukul 5, cikgu?? Masuk pukul 7.20 keluar pukul 5.30 tau.
Kalau punch masuk 7.21, nama dah ‘naik’ tau.Tapi bila balik pulak melebihi pukul 2.30, tak da dikira ot la pulak. Kesian kan cikgu? Sebab tu, mama tak da mood nak berblog dan berbw….
Hari ni mama sempat2kan diri update cerita kejap, tu pun cerita tentang mama call PHD, tetiba yang datang bekas2 anak murid tahun lepas. Punya le teruk mereka diusik oleh bekas2 guru, namun mereka tetap cool tersengih2 jer. Jom layan Pizza Hut sedap ni,.. cuma tengok gambar je yee…  by by
Published with Blogger-droid v2.0.4