dah namanya kalah.. kene laa mengalah..
so mama pun klik aa link GUA… sok sek sok sek… pengacara melodi dah tukar ke…
napa aaa… tapi tak pa lea sbb fara n wahid pun dah lama.. bagi laa kat fb.. face baru bukan facebook maa..
katanya Zizan n Dira..
Zizan kenal aa kat raja lawak n satu rancangan tv game kat astro gak  pengacara kat RL kira ok aa sbb gandingannya pun ok.. tp jgn plak MElodi jadi meLAWAK plak.. so Dira aa main pranan.. tapi dira ni sapa ek.. mama aimaniman ni x kenal sangat..
pas tue… sapa plak RAFEEQ
haaa.. dah adat kalah… kene lee tengok RAFEEq… nak tau sapa.. u all bloggers p tkan rancangan 611 hari ahad… pagi pkl 9 lebih skali pas tue pkl 12 lebih skali lagi….
JOM P tengok RafeeQ…