Tadi mama klik blog famous2 macam blog dia ni Hotel Residence, Kuala Lumpur International Hotel dan Headquarters CNI.. lepas tu mama p blog dia ni plak..berbuka puasa bersama Anna Rafali dan berbuka puasa di Bangkok.. cukupla 3 contoh yang mama dapat amik,.. semua blog tu follower dia amat2 ramai dan mestilah femes teramat sangat.  So pada mama, bloggers femes tentu dapat berbuka di tempat yang special bersama orang femes dan special jugak.  Tapi pada mama ada 2 tempat iftar jamaie yang paling special yang tak ada di mana2.
. nak taw di mana? klik je pada tajuk di bawah..



1. Iftar Jamaie di SMKBBSS 
 di kantin sekolah
  22.  Berbuka puasa bersama insan tersayang..

Moral of de stori :  bersyukurlah dengan apa yang kita ada