Lisa masa anak dara
Lisa dah potong rambut di http://mediamalaya.com/fesyen-rambut-terbaru-lisa-surihani-2-gambar/#more-13711
 
Lepas dah jadi mak dara
Hai.. makin cantik la Lisa Surihani ni. Mungkin aura Yusri kot kan. Semoga perkahwinan mereka bertambah mesra dan dikurniakan dengan anak yang comel. Tak sabar mama nak tengok baby Lisa, sebab tu cuba cari di google tentang Lisa mengandung, tapi yang jumpa gambar terkini Lisa selepas kahwin la kan. Makin cantik dan ayu la walaupun berambut pendek. Untung abang Yusri.
Rasa2nya kenapa Lisa potong rambut pendek ye, abang Yusri tak suka Lisa berambut panjang ke,.. atau lebih mudah dan tak serabut kot kan Lisa. Almaklum, dah jadi isteri ni makin banyak komitmen, tak sama macam hidup single dulu-dulu. 
Published with Blogger-droid v2.0.4