Pernah dengar tak pesta lelong alat sulit?  Isshhh alat sulit pun boleh trade in ke?  Black market mana yang ada jual lelong alat sulit nie, heran betul kan? Tapi itulah hakikat dunia ni.  Akibat terpaksa dan tidak tahan terus ternoda? alat sulit lelaki hidung belang ni dikerat menggunakan pisau cukur lalu dilelong kepada pemangsa yang berminat di dalam tong sampah.. Rasanya siapakah pemangsa yang berminat dengan lelongan alat sulit ni kan? Sedap ke?

Haa… baru tekan kat tajuk di bawah ni nak tengok alat sulit sapa kene lelong…

Sebelum nak rasa, kena cari dulu lah dalam timbunan surat khabar metro ni… dah jumpa ke?
Demikianlah kisah seorang pembantu warga Bangladesh yang tak tahan didera dari segi emosi dan seksual akhirnya mengambil langkah nekad dengan memotong alat sulit majikannya yang berusia 77 tahun.  Menurut amah ni, dia telah diperkosa beberapa kali dan pada hari anu majikannya dipotong tu, dia telah diminta untuk mengurut alat tersebut.  Walaupun cuma diminta mengurut, secara logiknya apa yang situa ni mahu? Haa kan ada dah jawapannya… Amah yang tak mahu mengurut kat situ pun.. ambik pisau cukur lalu mengeratnya lalu melelong anu majikannya di dalam tong sampah! Akibatnya, majikannya cacat kekal.. fullamak, keisan ke haru?
Tu kisah kat Dubai..Majikan kat sana yang over melampau punya.  Walaupun gaji agak lumayan, tapi amah2 ni tolonglah jangan asyik pandang pada duit je, pandang gak pada nasib masa depan, pada maruah diri.  Mama Iman Cun selalu dengar daripada ejen, amah ke Dubai ke negara Arab 1st class punya amah sebab sana gaji mahal, Malaysia diantar amah 2nd class yang nak tekan periuk nasi letrik pun x taw butangnya mane.
. nak picit mesin basuh pun teraba2.. tapi majikan malaysia tahan jugak.. terima jugak.. sebab majikan malaysia taw bahawa kami ni memerlukan kamu.. so kami x kisah sangat kekurangan kamu pun.  Tapi apa yang kamu buat pada kami?.. Macam entri mama yang lepas, sekarang ni mama tengah tunggu kedatangan amah setelah duit 4300 dibayar, amah cuma mahu cuti2 ke johor, sampai johor, terus menangis2 x mau kerja.. Mama rasa kalau dibagi kat majikan Dubai tuw, habis lembek amah ni di’kerja’kan.. tapi apa mama buat? hantar p dia balik medan beraya ngan anak dia.. lepas dia amik duit mama 4300… 
Doakan mama dapat pengganti amah selasa ni yer….
Insyaallah…