carian google
Mama ajak perempuan2 semua agar MAD .. jangan salah kan mama taw.. Tajut2 nanti para suami, para bapa balik2 je tengok semua isteri dan anak2 perempuan dah mad… tak ke haru…. Tapi mama memang saran dan kalau boleh wajibkan semua perempuan termasuk mama agar MAD… haaa apa ke bendanya tu? Mad gila ke? Sorry peremuan tak akan semudah itu untuk menjadi gila, ok.. perempuan Malaysia ramai yang dah kuat… MAD ni ialah singkatan untuk Make A Differenece, iaitu kempen You Can Make A Difference Now! anjuran WAO.  WAO lancarkan kempen ni kerana tahun lepas je ada 88 kes keganasan rumah tangga dan 20 kes hamil luar nikah.. sapa yang kena dera tu, sama yang hamil tanpa bapak tu.. tentu perempuan kan? Kata WAO lagi.
. 70% perempuan yang minta perlindungan daripada suami..teman lelaki, ahli keluarga dan majikan.. yang kesemuanya lelaki yang sepatutnya menjadi ‘pelindung’ bagi mereka.. Korang tak malu ke wahai lelaki.. kat surat khabar kisah abang buat kat adik, bapa buat kat anak, datuk buat kat cucu… dah jadik perkara biasa dah.. nanti2 anak tu nak dibin atau dibintikan kat sapa pun x tau kan… apa lagi perempuan.. jom kita MAD ramai-ramai… biar lelaki ‘mad’ tengok kita dah MAD….
carian google
Jom MAD terhadap lelaki yang liar… 
tanam tebu di pinggir bibir je