Hari ini mama pejam mata je kidnap 5 benda..
Bermakna inilah hasil kidnap termahal untuk tahun 2012..
Mama berjaya kidnap 3 basikal untuk kakak iman, abang syami dan yaya.
Mama pula kidnap handbag dan baby nexf3k..
Baby nexf3k tu mama kidnap di seng heng, kalau sesiapa ada hajat nak kidnap, jom kidnap di seng heng kerana berbaloi kot kerana jika harga di pasaran 18.99 tetapi harga di seng heng cuma 15.99.. berbaloi kan kerana kita dapat berjimat 3.00..


Nasib baik ada bonus, walaupun tak dapat bercuti tapi mama berjaya kidnap 5 benda yang maha berharga ni, cuma 1 je lagi yang mama tak berjaya untuk kidnap pada 2012 ni iaitu ultra book, kalau pendek akal, rasanya nak je buat ansuran 12 bulan kat seng heng, nasib baik tadi x bawa payslip..
Apa pendapat semua, patutke mama berhutang demi ultrabook atau masih setia dengan pak we lama mama., mr notebook..
Cantik tau ultrabook tambah-tambah jika disapu peanut buter windows 8 yang cun melecun.. alahaii..

Published with Blogger-droid v2.0.9