JOM PAKAT P MUARA…….

Semua orang pernah p muara tak??? 
Kalau tak pernah, jom aa p sini… 
Apa yang best? entah laa tapi muara nieh memang terkenal aa ngan tempat makan seafood nye..
Tapi mama aimaniman n famili tak aaa makan seafood coz makan jer dah ratus2 so kita orang p makan yang murah jer… makan angin jer.. he he
Kat sini dapat aa nengok kapal besar2.. kecik2.. orang p mancing… orang dating tak segan silu.. skodeng pun boleh.. he he he
Sebab rumah tak jauh so weekend je mama aimaniman pun bawa lee babies n kids p duduk2 main kat dataran kart sini.
. memang x cukup kaki aa aiman n iman.. baby plak ok jer
Kalau nak cuba dok tepi laut, sambil hirup udara x brapa nak segar… pemandangan ok2 jer tue…
jom laa p muara… pastu bleh aa makan tahu bakar.. sedap gak.. takat ni tahu baakar tue kira spesial gak aaa.. jom laa cube.. rugi x cube..
jom laa pi muara kat port klang nie.. alaa yg dpannya ada pulau ketam tue… alaa cari aa sendirik…
ni gambar iman posing kart c2…
jom laa pakat p sini…