Sabtu, 25 Jun 2011

Segmen : ” Bang , jom g jalan jalan “

Santai Bersama BEN ASHAARI
Dari semalam dah cuba nak join segmen kat blog ni tapi berukband celcom ni betul2 macam beruk.. 
Hari ni cuba lagi…
Hari Sabtu bermakna mama cuti.. so mama ajak la abah jalan2, tapi abah ada jadual mancing plak..
so mama cuma dapat jalan2 sorang diri dari blog ke blog laa.. layan dari pkl 9-1 tengahari!!
Frust gak abah x layan.. sebab bila selak metro mama baca….
1. Pet pet harga RM32++ dapat drypants free
2.  Drypers harga Rm32++ dapat downy free
3.  Mamypoko drypants 2 harganya rM46++ je
4.  Dutchlady plak cuma RM18++ biasanya RM24++
petangnya…mama kata lagi..

” Bang , jom g jalan jalan “

abah balas.
. nanti aaa petang lpas pkol 5….
mama tunggu sambil laayan ceria sama iman….. tengok jam dah pkol 545…
mama ajak lagi
tapi abah tunjuk reaksi marah… mama tanya nape.. abah jawab dia tak suka dibanding2.. ropa2nya abah marah bila mama citer.. mama pada mama kalu ada offer.. soping complex buka pkl 10.. 930 dah tunggu luor pintu…. aiiiiiii sensitif btol laa abah nie
so perang dingin aaaa…
akhirnya mama pun jalan2 dari blog ke blog sorang2 je leeee ari ni..