Wow… wow… jom kita publish e-majalah, e-bahan, pendek kata segala-galanya e lah! Siapa kata kita bukan pro?

jom tengok akak punya e-Inersia
Tapi malangnya, akak cuma boleh upload sebahagian sahaja kerana saiz fail besar. Issuu.com percuma ni cuma membenarkan kita upload file kurang daripada 120mb, kalau lebih kena beli yang pro la. Rasanya, belum berkeinginan lagi untuk menjadi pro..
Almaklum, akak kan suka yang free je… Pada kawan-kawan yang mahu berkongsi bahan secara pro tapi free, jom la berkenalan dengan isuu.com. Tak ada ruginya ye kita beralih ke e-bahan pula, almaklum kita kan dah ‘pro’ dengan vle frog..
jom ke frog akak