Public Gold menawarkan hadiah bersifat sentimental value buat para penyimpan emas.  

  1. Buat yang tersayang (baru nak kenal-kenal dan mempunyai impian untuk menjadikannya steady gf)
confirm dia akan kata

confirm dia akan kata “ya”..

2.  Buat Sidia sempena hari bersejarah dalam hidup atau buat bff atau gff yang bakal melangsungkan hari bahagia..

wow.. tetamu lain menjeling je tengok hadiah kita ooi...

wow.. tetamu lain menjeling je tengok hadiah kita ooi…

3.  Untuk rakan yang bakal memperoleh cahaya mata 

ni yang asyik nak bersalin je setiap tahun... bang..

ni yang asyik nak bersalin je setiap tahun… bang..”anak lagi boleh? nanti dapat hadiah emas..”

4. Hadiah hari jadi yang dikenang sampai bila-bila, tak caya? Cuba le berikan sekeping hadiah sentimental value daripada PG

5.  Hadiah untuk emak atau ayah sempena Hari Raya .

. confirm emak buat lemang lebih banyak tahun ni..

Emak dan abah confirm tersenyum lebar sepanjang Lebaran...

Emak dan abah confirm tersenyum lebar sepanjang Lebaran…

6. Beri hadiah untuk kawan bangsa Cina satu ofis dengan kita… dia bagi kita time CNY.. confirm time Raya, kita dapat plak PG edisi Raya… beran cuba? 

toceh toceh...

toceh toceh…

Haa apa lagi, jom kita berikan hadiah bersifat sentimental value ni kepada yang tersayang.  Gerenti kita akan lebih disayangi oleh orang tersayang dan x mustahil jika kita juga akan dapat hadiah yang sama pada hari bahagia kita,.. apa orang kata.. orang memberi kita merasa.. kan..

Ada satu cara lagi nak berikan hadiah pada yang tersayang

Bukakan akaun GAP untuk isteri dan anak-anak

Chek di sini harga emas hari ini

Introducer : PG00088235 KakIza Wsup 0197746190