Terperanjat giler!

Sorry le kalau tersilap, coz selama ni trafik ke blog sehari hanyalah 100 lebih dan tak mencecah pun 200 walaupun rajin bw ke blog terkenal termasukle ke blog ben ashari.com, ke blog melastik bintang, blog Denaihati.com dan lain2, tapi kali ni, hari ini, saat ini, keadaan amat berbeza. Buka nuffnang, tengok trafik hari ni 1300++! Mama x da buat apa2 pun, cuma mama aktifkan google drive untuk menghantar gambar yang banyak kepada pihak designer majalah sekolah. Selama ni mama emel n hantar via dropbox, tetapi mama teringat idea kawan agar guna Google Drive, lebih mudah.

Adakah tekaan mama betul? Harap2 trafik semakin mencanak2 datang, seronok sikit tengok klu trafik mcm ni. Semoga mama x down semula dgn bilangan trafik esok dan betulke Google Drive dapat tarik trafik ke blog kita? Siapa boleh bantu?

posted from Bloggeroid