wow mama nak galaxy note…
Tiga bulan lepas, mama beli Galaxy S Plus.. mama rasa dunia ni mama yang punya. Setiap hari mama update blog melalui Galaxy S Plus ni.. mama snap gambar, mama post sebagai draft, bila ada peluang nak update, x payah susah2 mama terus buka notebook mama dan edit2 sikit, tampal bedak tebal2, dan terhasillah entri terbaru mama. Kalau dulu tanpa galaxy nie, mama terkial2 nak cari gambar untuk diselitkan dalam entri dan kekadang tu gambar x da kaitan pun dgn entri,.. tp apa mama kisah yg penting ada gambar. Lepas ada galaxy nieh.. gambar yang mama masukkan dalam entri semua ada kaitan, semua cun2 belaka. Haaa tu lee kelebihan Galaxy S Plus mama, berbaloi2 mama beli…. Tapi yg x bessnya, susah sikit mama nak taip entri sbb skrinnya yg x berapa nak besar. Kalaulah mama dapat Galaxy Note??
?? alangkah indahnya dunia nie, rasanya makin rancak mama berblog… ada niat nak trade in saja S Plus mama, tapi sayang la,… nanti harganya rendah je yang tuan kedai ambik… Ada idea cam ne mama nak dapatkan Galaxy Note? Haa, bijak,… mama ambik la smart plan yang ditawarkan oleh DG… Daripada harga sebenar RM 2299, jika mama gunakan smartplan DG, mama cuma kena bayar RM 1549, banyak tu untungnya. Bolehlah mama layan update blog selalu… skrinnya pun lebih besar…
Ini antara smart plan yang ditawarkan oleh DG..
DG Smart Plan 68 tu pilihan mama… Apa pendapat semua? Berbaloi2 tak kalau mama ambik DG Smart Plan nie? Pada mama memang berbaloi2 sbb sejak mama guna 010 nieh, x da masalah langsung,.. Semoga jodoh mama dengan DG akan berpanjangan dengan adanya perkahwinan baru antara mama dengan DG smart plan dan Galaxy Note nie… Selamat bertemu jodoh ngan DG mama….

 
Published with Blogger-droid v2.0.2
Enhanced by Zemanta