Nape mama aimaniman pilih tajuk nie?

Sian kan tengok anak2 mama… yg baby pun dmam gak.. idung dia berbunyi bila masuk bilik ada ekon.. dah tue batuk lagi.. abang n kakak pun g2
sebab tue lae
lama mama aimaniman x buat n3 baru…..
lagi 1
1 januari nie patutnya mama aimaniman mula koje… tp kan Tok Najib dah bg cuti 90 hari.. so extend aaa cutie…
Suka???
ampeh…. coz
1. anak2 demam
2. bibik yg patut sampai 30hb dis x nampak2 batang idung
3.
duit mama kna tpu ngan agen indon.. rm1500
issshhhh
tahun 2011 dimulakan dgn brita kureng sdap plak
tapi..
smua tue x menghalang mama aimaniman drpd trus mengetuk dan menaip n3 baru ttg kisah kids cute mama.. he he hee…
pastu
bengang gak sbb kannn..
novel Interlok …
jadi x teks komsas form 5 nie… nanti pnat2 mama aimaniman edit n dwnload bahan utk student n potostat bg dia org snang pastue tetiba je ditarik balik n tuko novel baru… so pikiark la sikit kat spm candidate 2011 ni.. bayangkan kalu bulan april baru ditarik balik.. bukan sesenang nak baca n fahamkan n kaji novel baru… so pada yg berkenaan tu lekas2 la decide nak tarik atau sorong??? he he he
jumpa lagi yer