Cara Mudah Memulakan GAP Public Gold

Cara Mudah Memulakan GAP Public Gold

Langkah 1 Bank in duit ke acc Public Gold Marketing Sdn Bhd Acc Maybank  :  5571 3923 8048 atau Acc Public Bank  :  3167 52 0833 Langkah 2 Wassap slip bank (yang guna mybank2U lagi mudah) bersama-sama maklumat ini : nama ic  emel no tel ke 019 7746190 kakIza (Aliza)...
Hadiah Sentimental Value untuk Tersayang

Hadiah Sentimental Value untuk Tersayang

Public Gold menawarkan hadiah bersifat sentimental value buat para penyimpan emas.   Buat yang tersayang (baru nak kenal-kenal dan mempunyai impian untuk menjadikannya steady gf) 2.  Buat Sidia sempena hari bersejarah dalam hidup atau buat bff atau gff yang bakal...
Projek Mengumpul Soalan …

Projek Mengumpul Soalan …

Anak nak periksa, mak yang pening kepala…. alahai comelnya kalau pening macam ni, siap posing .. Anak cool je, emak pening kepala takut2 anak gagal. Dulu2 time mama kecik2, rasanya abah dan emak x takut kerana apa2 yang dia orang ajar, itulah yang keluar dalam...
Dialog Doktor tak sekolah?

Dialog Doktor tak sekolah?

Hari ini, mama puas. Puas sepuas-puasnya kerana berjaya knockout seorang insan hebat bergelar doktor! x da kaitan punn… Dr : sakit apa? Mama :  pening, melayang2 kepala.. tadi pagi saya terjatuh di toilet, nasib baik x da apa2 Dr : makan ubat ke.. Mama : on...

Manjakaki : first time memanja-manjakan diri

Manjaaaaa.. bila lagi nak bermanja-manja kan? Asyik tengok iklan manja tundukkan playboy itu je.., kekadang terasa juga nak mencuba memanjakan diri. Sebenarnya, dah lama nak ke Manjakaki ni, tapi x tau la kenapa tadi terdetik untuk pergi. Mungkin kerana tensyen tugas...