blogger berhari raya
Add caption

Sorry gambar kecil sebab copy paste daripada blog ini. Dia ni blogger muda baru 16 tahun umurnya. anak sedara mama. Kalau ada sesiapa tengok betul2 gambar.. ada blogger yg dah otai pun beraya bersama keluarga mama. Napa? Sebabnya, dia dah jadi ahli keluarga mama. Malah dia turut di’ajak’ oleh blogger ni untuk sama2 dalam misi #save jejai. Siapa belum tahu kisah Jejai ni, boleh baca di blog rakan2 baiknya seperti Eyriqazz, boni kacak dll.

Kesian jejai ni, so sama2 le support misi #save jejai sempena bulan syawal yg mulia ni.
Kepada en suami dan semua lelaki di Malaysia ni ambillah iktibar kisah jejai ni sebelum terlambat. Bak kata abah “anak2 masih kecil tu zad…, sikit2 mula tinggalkan…” Tapi suamiku tetap tegar…
ok lah.. salam aidil fitri drpd kami sekeluarga..tak dapat beraya di rumah bw beraya blog lae…

Published with Blogger-droid v2.0.6