Awan Nano Hafiz Sempoi Juara AJL 26
 Naib Johan.. Trio perempuan
 Karma ketiga
 Persembahan Terbaik
M  Nasir memang terbaik…
Awan Nano yang disampaikan oleh Hafiz pemenang juara lagu AJL 26. Dengan persembahan yang unik, bert’shirt dan selipar sahaja Hafiz berjaya menyampaikan lagu gubahan M Nasir ni dengan baik sehinggakan beliau juga dianugerahkan pemenang vokal terbaik. Mama ingatkan Sedetik Lebih gandingan Trio Jaclyn dan rakan2 yang jadi juara atau Sungai Lui, Aizat.. tapi tekaan mama silap. Awal2 lagi abah kata Aizat nyanyi ‘main2’ tak serius, memang patutpun x menang. Sorry tau Aizat, ni abah punya pendapat, mungkin Aizat dah mencuba sehabis baik tapi nasib tak menyebelahinya. Cuma yang mama masih fikirkan, apakah motif Hafiz berpakaian simple macam tu,.. mungkin ada maksud tersirat dalam lagu Awan Nano tu kan.
. mama tak pelik sebab komposernya pun M Nasir, memang lagunya puitis dan penuh maksud tersirat. Mama ingat lagi lagu Sumpah Semerah Padi dan Tanya Sama Hud Hud.. sumpah mama tak faham, tapi itulah yang terbaik. Tahniah buat pemenang, yang kalah bukan tak baik tetapi ada lagu lain yang terbaik..
Published with Blogger-droid v2.0.2